logo
امروز : پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۲۷
[ شناسه خبر : ۴۸۶۶۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
مسئول موسسه خیریه مهرانه خدابنده:

60 نفر خدابند‌ه‌ای از سرطان بهبود یافتند

60-نفر-خدابند‌ه‌ای-از-سرطان-بهبود-یافتند-
مسئول موسسه خیریه مهرانه خدابنده گفت: سال گذشته در این شهرستان ۶۰ نفر بهبود‌یافته سرطانی داشتیم و این امر بسیار حائز اهمیت است زیرا نقطه امیدی برای بیماران محسوب می‌شود.

علی‌اله عسگری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ بیان داشت: موسسه مهرانه شهرستان خدابنده در سال ۱۳۹۳ راه‌اندازی شده است و در طول این مدت برای بیماران سرطانی خدمات مختلفی ارائه کرده است و بیش‌ترین آمار مربوط به بیماران سرطانی بوده است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه در پایان سال ۱۴۰۳ آمارگیری انجام شد و طبق آن ۴۸۹ نفر بیمار سرطانی در شهرستان خدابنده شناسایی شد افزود: امسال نیز بیش‌ترین آمار در این شهرستان مربوط به سرطان است.

مدیر عامل موسسه خیریه بیماران سرطانی مهرانه شهرستان خدابنده ادامه داد: موسسه مهرانه شهرستان خدابنده در راستای ارائه خدمات بهتر و بیش‌تر تلاش می‌کند در دو مقوله جمع‌آوری و مشارکت‌های مردمی در جهت خدماتی چون دارو و درمان و سایر خدمات پزشکی و همچنین اجرای برنامه‌های پیشگیرانه که تاکید فراوانی نیز بر آن داریم فعالیت می‌کند

وی با اشاره به اینکه عارضه بیرونی و عدم پیشگیری، علت اصلی سرطان ( بالای ۸۰ درصد ) است تصریح کرد: هر چه قدر بتوانیم اطلاع رسانی کنیم در این زمینه بسیار اثر‌گذار خواهیم بود.

عسگری با بیان اینکه پیشگیری بهترین اقدام است افزود: به جای آنکه بیش‌تر به سمت و سوی پول و جمع‌آوری مبالغ برویم باید پیشگیری را هدف قرار بدهیم زیرا جلوی رشد این بیماری را می‌گیرد و این نکته بسیار مهم است.

 مدیر عامل موسسه خیریه بیماران سرطانی مهرانه شهرستان خدابنده ادامه داد: در این شرایط بد اقتصادی و تورم و گرانی هم‌چون دارو و درمان و سایر بحث‌های اقتصادی که همه هزینه‌بر است، موسسه در شهرستان خدابنده مرکز آموزش و پیشگیری ایجاد کرده است و در این مرکز چهره‌های مختلفی اعم از آموزش و پرورش، اساتید دانشگاهی و دانشجویی، علوم پزشکی و سایر مربیان و مردم به صورت فعال آماده خدمت‌رسانی هستند و برای این گروه مرکز آموزشی، بسته‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی قرار داده‌ایم تا در آموزش به مردم از آن استفاده کنند.

وی اظهار داشت: ما در این موسسه دنبال آن هستیم از هر فرصتی که ایجاد می‌شود مانند محافل و همایش‌های مختلف، مراسم قرآنی و روضه‌های خانگی، مجموعه نظام آموزشی و پرورشی، کلاس‌ها، انجمن‌های اولیا و مربیان، بهترین استفاده را کنیم.

عسگری با بیان اینکه در راستای شناسایی و پیشگیری از بیماری‌های سرطان، موسسه مهرانه خدابنده هشدارها و بروشورها و هم‌چنین توضیحات لازم را برای مردم ارائه کرده است افزود: برای شناسایی بیماران سرطانی رنج سنی مشخص کرده‌ایم و بیش‌ترین آمار و سن مربوط به بانوان است.

مسئول مهرانه خدابنده ادامه داد: حدود ۴۱ و هفت دهم درصد بانوان به سرطان سینه مبتلا هستند و سعی ما بر این است که آنان را به روش‌هایی مانند غربالگری و ماموگرافی ترغیب کنیم و موسسه مهرانه شهرستان این‌گونه خدمات را به صورت رایگان انجام می‌دهد.

وی تصریح کرد: بانوان موضوع سرطان را جدی‌تر پیگیری کنند و دنبال روش‌های پیشگیرانه باشند تا شاهد کاهش این بیماری باشیم.

عسگری اضافه کرد: سرطان گوارش در بین مردان وجود دارد و برای مهار آن توصیه می‌شود برنامه‌های پیشگیرانه را دنبال کنند و در طول زندگی به تغذیه و سبک زندگی و استفاده صحیح از مواد خوراکی و روغنی و شناسایی مواد فاسد دقت کنند.

مسئول مهرانه خدابنده با بیان اینکه ۳۵ الی ۴۰ سال، رنج سنی بانوان جهت شناسایی بیماری سرطان است افزود: شاهد آن هستیم که سرطان در این گروه سنی رو به افزایش است و این بیماری در مردان در سن بین ۶۰ الی ۶۵ سالگی قابل شناسایی است.

وی خاطر‌نشان کرد: مشارکت‌های مردمی و کمک‌های ماهانه به طرق‌های مختلف جمع‌آوری می‌شود و این کمک‌ها محلی برای درآمد موسسه خیریه مهرانه خدابنده است.

عسگری اضافه کرد: در سال گذشته ۶۰ نفر بهبود‌یافته داشتیم و این امر بسیار حائز اهمیت است زیرا نقطه امیدی برای بیماران ما محسوب می‌شود.

مسئول مهرانه خدابنده ادامه داد: کسانی که به موقع برای تشخیص و شناسایی و پیشگیری سرطان اقدام می‌کنند می‌توانند بحث بهبود‌یافتگی را بالا ببرند و این افراد هر ۶ ماه یا یک سال برای چکاپ اقدام می‌کنند.

وی افزود: در سال گذشته مبلغ 20 میلیارد ریال توسط موسسه مهرانه خدابنده جمع‌آوری شد که هزینه کرد موسسه بیشتر از مبلغ ذکر شده یعنی حدود 80 میلیارد ریال بوده است..

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر